Kantoor

Kantoor

In een gemiddeld kantoor komt te weinig zonlicht binnen. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Wetenschappelijke onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat mensen minder geconcentreerd en alert worden als ze in een ruimte werken die onvoldoende verlicht is. De productiviteit gaat in veel gevallen achteruit en de kans op fouten neemt toe. Dit kan tot grote problemen leiden in bijvoorbeeld de controle ruimtes van de petrochemische industrie.

Voldoende daglicht tijdens de werkdag verhoogt de concentratie en vermindert stress bij medewerkers. Natuurlijk daglicht is niet altijd beschikbaar in kantoortuinen of in uw kantoor thuis, zeker niet op donkere winter- of regendagen.

Door CoeLux® daglichtsystemen toe te passen op kantoor ervaren uw medewerkers op elke plek en op elk moment de lichtkwaliteit van een mooie zomerse dag. CoeLux® producten verhogen het gevoel van welzijn en ontspanning zoals we dat ook ervaren in natuurlijk zonlicht. De producten creëren bovendien een beleving van oneindige ruimte: een blik op de lucht.

Op elke plek in uw kantoor kunnen uw medewerkers prettig werken en profiteren van de positieve impact van zonlicht op hun welzijn en productiviteit.